Veelgestelde Vragen

  • Home
  •   /  
  • Veel gestelde vragen

Navigatie Menu

Onze cataloog

Wij hebben allerhande producten om uw feest op party te doen slagen. Ontdek de volledige lijst en reserveer handig online.

Lijst ontdekken

Er zijn geen vaste dagen en uren voor ophaling van het gehuurde materiaal. Indien u de materialen zelf komt ophalen worden dag en tijdstip besproken bij de bevestiging.

Wij vragen een leverkost van €35, incl. btw + 0,7/ km heen en terug. Deze kost vervat transport, het plaatsen en het ophalen van het materiaal. Voor het leveren proberen wij ons zoveel mogelijk aan te passen aan de wensen van de klanten. Bij het plaatsen van tenten en springskastelen vragen wij extra hulp van de klanten, dit wordt telkens doorgegeven bij bevestiging.

Betalen kan gehuurde materiaal kan bij ophalen/leveren of bij het terugbrengen/terughalen.
U hebt volgende mogelijkheden om te betalen:
-Cash
-Overschrijving (vermelding van het factuurnummer en naam)
-Of via de Bancontact/ Paypal app

Onze springkastelen worden altijd compact opgeplooid. De kleine modellen, zoals boerderij en seaworld kunnen makkelijk in een standaard auto worden vervoerd. Voor de standaard modellen, zonder glijbaan is het voldoende om over een auto type 'break' of 'kangoo' te beschikken. De grotere modellen met glijbaan worden best opgehaald met een aanhangwagen of een bestelwagen.

Wanneer servies of glazen worden gebroken of ontbreken, wordt de kostprijs voor een nieuw exemplaar aangerekend. Bestekken worden aan € 1 aangerekend.

De huurprijs voor het materiaal geldt voor het gebruik van 1 dag. Het is echter zo dat ophaling/levering vroeger kan gebeuren, zodat alles tijdig kan worden klaargezet. Ook het terugbrengen/ophalen van het materiaal kan probleemloos op een andere dag gebeuren. Hiervoor wordt geen extra kost aangerekend. Dit wordt telkens afgesproken bij bevestiging van de reservatie.

Wij trachten telkens binnen de 2 werkdagen een bevestiging te sturen bij de aanvraag van materialen. Indien deze bevestiging niet gebeurt, aarzel dan niet om ons telefonisch te contacteren. Wanneer het materiaal last minute wordt besteld (minder dan 3 dagen), dan is het aangeraden om ons ook telefonisch te contacteren, zodat er nog tijdig afspraken kunnen worden gemaakt.

Wij vragen geen waarborg of voorschot bij de reservatie of het ophalen van materiaal. Indien er schade wordt vastgesteld, dan rekenen we ook op de eerlijkheid van de klant.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

In de basisprijs is de afwasprijs niet inbegrepen, enkel de huurprijs. Je kan er echter voor opteren om de afwas door ons te laten doen. Dan wordt hiervoor de basisprijs extra aangerekend. Dit enkel voor het materiaal dat effectief door ons wordt afgewassen. Indien u bijvoorbeeld 100 glazen huurt, maar slechts 70 glazen gebruikt, dan wordt de huurprijs aangerekend voor 100 glazen. Voor de afwas rekenen we slechts 70 glazen aan. Het is aangewezen om op voorhand te verwittigen indien wij de afwas op ons moeten nemen.

Start uw feest zoals het hoort met Bazoeka - Events with impact

Bazoeka helpt u bij het realiseren van uw party of event. Neem contact met ons op, wij zorgen voor een persoonlijk aanpak.